вівторок, 24 липня 2012 р.

Кримінальний злочин – друге “Я” Верховної Ради України.



Те, що щоразу , коли відбувається голосування у Верховній Раді України з порушення загальносвітової практики голосування і в інших країнах є злочином, в нашій країні“піаністи” то звичне діло..
Вчора був прийнят черговий закон про вибори Верховної Ради України.
Ми вже звикли, що кожного разу перед виборами політсила, що зараз при владі
приймає новий закон на свою користь. Цей раз не став виключенням.
Не дивлячись на те, що зараз у багатьох ”Інтер” в ігнорі(навіть у Фейсбуку є така група). Не дивлячись на те, що і Савіка Шустера  на живо, мало вже хто дивиться,  іноді корисно його подивитись. Саме такого висновку я дійшов, подивившись декілька хвилин цю передачу.
Головне, що було там озвучено – черговий злочин здійснений у стінах Верховної Ради людьми представляючими себе народними депутатами та юристами. Озвучив його пан Руслан Князевич – заслужений юрист України.
Гірко, коли людина, заслужений юрист, колишній член Виборчої комісії виступає на передачі і каже що їх, перед розглядом документів у комісії, відкрито шантажували. Саме так можна зрозуміти факт оприлюдненого дійства, коли їм сказали, що якщо найближчим часом не буде приняті вимоги записані в цьому законі, то  все буде знято з розгляду і буде поданий на голосування останній закон підготовлений командою Партії Регіонів. “Під шантажом мається на увазі популярний метод вплину, в процесі якого суб’екта ставлять перед вибором: або він виконає всі вимоги шантажуючого, або…”
Таким чином, звичні для Партії Регіонів методи роботи у часи накопичення капіталу, у часи рейдерських захоплень чужих підприємств , перенесені у повсякчасну працю напівлегітимного(або повністю нелігітимного , в силу голосування “піаністів”, кому як буде завгодно) органу – Верховної Ради України.
Єдиною людиною що не піддалась на шантаж, виявився Андрій Парубій
проголосувавший всуперечь рішенню своєї фракції. Честь і хвала йому за це.
І ганьба тим юристам та депутатам Верховної Ради України, що піддались шантажу і тим, що вдались шантажу. Ганьба всій Верховній раді за злочини творимі у її стінах, щоразу під час голосування.
Від цього часу, часу прийняття нового закону про вибори президента перед кожнім громадянином України має бути поставлення завдання: голосування тільки за ті партії, що не були при владі. Таким чином ми повністю обновим склад Ради і приберемо цих негідників, що іменують себе народними депутатами, вчиняючи злочини з кожним голосуванням.
Відтепер лозунгами кожного громадянина України буде: “ Народна люстрація! Голосуй за партії, що не були при владі!!! Геть кримінальних злочинців від влади!”

Немає коментарів:

Дописати коментар