пʼятницю, 13 липня 2012 р.

Моя стаття про Нашу Україну та "політичні трупи", з коментарями читачів


Наша Україна – перезавантаження (нова програма-нищення “Свободи” Тягнибока, як єдиної сильної там національної сили.)

Сьогодні в день 70-ї річниці проголошення УССД Наша Україна зібрала у Дніпропетровську своїх представників з усіх обласних осередків на Політраду Нашої України Дніпропетровської області.
Нажаль виступ, на початку, самого Наливайченка, я пропустив, але потрапив на обговорення. І обговорення ці були доволі цікаві. Не буду називати виступаючих. та і не суть важно, важно те що вони казали.

Перший з виступаючих почав промову з того що від імені багатьох Дніпропетровців членів НУ засудив “помилки” Ющенка. Далі він сказав, що коли нема підтримки населення іти на вибори НУ -це розбити опозицію , на користь ворогам. Присутність Ющенка в керівництві  партії гальмує рух вперед. І найголовніше – відсутність ідей(правда Наливайченко в своєму виступі все-таки дав їм нові ідеї)
Наступний виступаючий наголосив на великому впливу інформаційних засобів які належать . так званій 5-й колоні яка бореться не за інтереси України а пропагує інтереси сусідньої держави.
Наступний виступаючий  знову поставив запитання про те, хто ж лідер партіїї і чи готовий Наливайченко повністю взяти на себе таку функцію? І це сказав прихильник Ющенко.
Потім він акцентував на тому що потрібно на кожній передачі не гнати виступати Парубія і віддуватись за всю партію , а задіяти експертів, які дійсно розбирються в конкретних питаннях економіки, права та інших, а їх в партії поки достатньо, причому висококваліфікованих. І знову закинув відсутність програми…
Третє питання, яке він підняв, було про плани партії іти на президентські вибори 2015 року, та щось там згадав прізвище Ющенко і тут почулись крики з залу : “Ющенко-політичний труп!”
Підтримуючи зал він закликав до вотуму недовіри як лідеру партії.
Далі з відповідями почав виступати знову Наливайченко.
Він також констатував що зневіра в людей до НУ була породжена крадіями, які примазались до партії, помянув і так званий ЄЦ. Та все одно закликав звільнившись від них іти далі. Якщо залишилось 11 народних депутатів, то це точно ті на кого можна покластися.
Про Ющенко він сказав що лідер не зраджує, в тому сенсі що справжній лідер не зраджує і це не стосується Ющенка, якого важко захистити від звинувачень у зраді, бо що було те було. Але закликав забути старе і іти далі. А Ющенку та його групі виділити після 50 того номеру у списках до ВР України…
Далі він сказав , що партія навіть готова до відкритого аудиту своїх витрат, не тільки зараз а і в подальшому, щоб заробити довіру виборців.
Про окремі групи що виступають з сепаратисткими заявами , він натякнув на необхідність кримінальних справ проти них( Балога – русини, та Родіна)
Про необхідність кадрових змін і кадровий резерв, або в якості експертів на програмах,  Наливайченко відповів, що приймаються до розгляду всі кандидатури з місць.Про програму згадав що треба включити потреби людей, щось мені це нагадало. О, згадав – “Україна для людей”
Про обїєднання з опозицією у спільних діях з усією опозицією чекає на те рішення від тих кого закликав до такого об’єднання, в першу чергу Гриценка, та інших. Але одну пересторогу висловив “Без вождізму і без олігархів”
Згадав за “Свободу” коли згадав про землю. Пообіцяв підтримати її дії по проведенню референдуму по землі. Визнав, що  в деяких областях вони у складиі коаліції зі “Свободою” і непогано працюють, хоча в дечому і не згодні.
Після того заключив . що останні вибори НУ програла через неправду.
Далі все одно згадав “Свободу” і майже відкрито назвав їх ворогами., Хоча і співрпацюють разом.
Щоб більш докладно взнати про цю програму, нову програму НУ. я перед заходом з участю Наливайченка побував на зустрічі молодіжного крила НУ , та їх політтехнолога з Німеччини Ягело, з молодіжними організаціями Дніпропетровщини.
Те що я там почув, була програма глобалістів залучити Україну до Європи, це якщо коротко. Більш докладно . важко передати, бо допопвідач виявився не готовим доповідати без користування технічними засобами, тому, те що він сказав, було ним не заплановано. тому і вирвалась з його вусть одна головна теза – знищити “Свободу” на заході України, як потужну національну силу. На моє запитання , чи вони дійсно хочуть зинщити там “Свободу” він почав віднекуватись, але все одно підтвердив і навіть назвав як вони це будуть робити. Їх не влаштовує що там керує Тягнибок і вони хочуть усунути саме його. Сказав що у керівництві є свої люди, які і допопоможуть їм у цьому…
Це все було перед нарадою з Наливайченком, потім підійшов Наливайченко та доповнив і закликав всі молодіжні студентські організації звертатись за допомогою, особливо в конкретних проектах, по IT технологіях і іншим і пообіцяв, що його партія забезпечить створеним молодіжним підприємствам  безналогове існування…
Потім всіх закликав до спільних проектів, з обіцянкою підтримати , по інших напрямках гуманітарної сфери на партнерських засадах. згадав співпрацю з Опорою. Тризубом та ін.
Таким чином залучення молоді до НУ  це головне з завдань поставлених зараз НУ, і допомогати їм будуть також західні фонди, наприклад “Фонд Аденауера”, який буде навчати студентів за направленням партії за кордоном…
Будувати молодіжну організацію заклкав не комсомольського типу, це головне наголосив Наливайченко.
Але мені закралась думка. як ці молоді люди взнають що вони будують за організацію, адже вони не знають що таке комсомол…це знає Наливайченко…а вони ні.
Далі Наливайченко вибачився, та поїхав до Запоріжжя.
Загалом програма НУ до президентських виборів 2015 року направлена по різних напрямках. але повторюсь , головним ворогом заявлен – націоналізм на Заході, тому що вони рахують що на Сході його нема, та одночано проводиться зміцнення місцевих осередків, за рахунок відкритості діяльності , за рахунок звільнення від зайвих “крадіїв”, та за рахунок залучення студентської молоді, в першу чергу…
 (Visited 473 times, 1 visits today)
Опубліковано у Національність - козакПолітика | Теґи: ,. | Додати в закладки: постійне посилання на публікацію. Редагувати

16 коментарів до Наша Україна – перезавантаження (нова програма-нищення “Свободи” Тягнибока, як єдиної сильної там національної сили.)

  1. Богдан Родович коментує:
    ГЕБНЮК ЛИШАЄТЬСЯ ГЕБНЮКОМ, НАВІТЬ У НАЦІОНАЛ-ЛІБЕРАЛІСТИЧНІЙ ОБГОРТЦІ! Читаючи це повідомлення, згадав давнй англійський анекдот: – Іде засідання парламенту, де депутати обговорюють способи вбивства короля Карла Стюарта. У дверях стоїть дядько і час від часу промовляє: – Ой, які гарні пани! Які пани! Я для таких панів усе життя працював би бесплатно! – Парламентський пристав запитує: – А що ви робите, містере? – Мотузки, сер! Мотузки!..
  2. Ярий коментує:
    Дякую пану Олегу за влучну статтю. На мою думку, проблема в Україні в тому, що багато хто сприймає за патріотів тих політиків, котрі відвернулись від св”ятої ідеї – Самостійної СоборноЇ України. Наш суверинітет, ці помаранчеві дядьки, здають Брюсселю,і Вашингтону . Називають цей процес демократизацією. Ганьба “помаранчевим”!
  3. Дніпровець коментує:
    Брехливий пасквіль.. просто цікаво, на чий заказ цей писака це накропав.
    • olegchernenko коментує:
      Пане Дніпровець, аби ви були там , про що описується у цій статті, ви б таке не писали. Чому інші сприйняли це , та ніскільки в них не виникло сумніву, бо з того про що написано, видно мою участь і те що я чув на власні вуха. Якщо я пишу, що перепитав щодо Свободи, те так і було і свідками мого запитання були всі присутні представники молодіжних організацій Дніпропетровська. Та на щастя я був там не один а зі мною були присутні інші люди, які все чули. Тому назвати пасквілянтом треба пана Ягело , який з власної ініціативи перекрутив цілі партії Наша Україна. Та я гадаю, людина, якій платять гроші за підготовку і проведення політтехнологій партії у життя, перекручувати щось на власний розсуд не буде…
    • olegchernenko коментує:
      Політексперти теж знають про ці наміри НУ.Почитайте що вони пишуть.
      “Починають «кучкуватися» і праві сили. «Наша Україна» Віктора Ющенка готується 12 липня провести об’єднувальний з’їзд. Його партія надіслала опозиційним колегам запрошення зустрітися в Києві, щоб домовитися про координацію дій в контексті підготовки до парламентських виборів 2012 року.
      На зустріч запрошені керівники 17-ти партій. Як повідомила прес-служба «Нашої Україна», зустріч відкрита і для інших сил, які захочуть приєднатися до спільної роботи. І хоча міжнародні ЗМІ пишуть про те, що «помаранчева революція» закінчилася, її програлий лідер сподівається вдихнути свіжий вітер в помаранчеві вітрила. Тому «Наша Україна» пропонує зробити робочу нараду публічною, щоб «дати суспільству чіткий сигнал про здатність демократичних сил діяти злагоджено на захист вільного волевиявлення громадян». Цей крок до об’єднання завдає відчутного удару по планах правих радикалів на кшталт ВО «Свобода»: якщо ряд сил скооперується під ющенківським прапорами, то у партії Тягнибока вони легко заберуть 5-6 відсотків рейтингу.
      Те, що політсилі колишнього президента дадуть можливість пройти до Верховної Ради, мало хто сумнівається: досить подивитися на «просування» кримінальної справи за фактом отруєння кандидата в Президенти Віктора Ющенка. Та й відносини з новим лідером держави у Віктора Андрійовича не найгірші. Попутно, об’єднання правих остаточно «розтопче» «Народну самооборону» Юрія Луценка і блокує створення аналогічних структур в майбутньому. Таким чином, на правому фланзі може з’явитися поміркована і контрольована з Адміністрації Президента структура, яка не тільки «охопить» західні області, а й зупинити просування популярності таких конкурентів, як «Свобода» або БЮТ, з якими влада поки не знає, що робити.”
      http://www.golosua.com/ua/main/article/politika/20110705_zachistka-partiynogo-polya
  4. Дніпровець коментує:
    Богдан Родович, що ж Ви такий легковірний?))) чи , може це Ви й накропали?
  5. Кедебрант Доминатор коментує:
    Доброго дня! Я був на зборах молодіжки, і був на зборах партій НУ. Я не потрапив в 277 раніше (чомусь, цей захід приховувався від представників молодіжного опору міста, і нас не були раді бачити там оргонізатори). Щодо інтеграції України до ЄС – це правда, мене це самого дуже обурило. І мою руку німець Ян проігнорував, а в мене було що сказати. Що найбільше мене здивувало, так це те, що у НУ немає чіткої політики, вони готові хапатися за будь-які проекти, які їм запропонують (хай то буде хоч гей-парад, хоч підрив офісів ПР-прим. Від автора), навіть якщо вони взаємовиключають одне одного. І це зрозуміло: вони повільно згасають, як партія. Це добре розкрили на засіданні, “старшаків” НУ. Вони самі говорили про те: що партія не зможе взяти навіть 3% бар’єр; що партія по вуха в боргах (близько 82 млн. гривень). Молодіжка, як завжди говорила про лібералізм і демократію, (мене від цього вивертає) одні слова, ніякої дії! Вистачить, наслухалися! Ось, в принципі, і все.
  6. Келебрант Доминатор коментує:
    Доброго дня! Я був на зборах молодіжки, і був на зборах партій НУ. Я не потрапив в 277 раніше (чомусь, цей захід приховувався від представників молодіжного опору міста, і нас не були раді бачити там оргонізатори). Щодо інтеграції України до ЄС – це правда, мене це самого дуже обурило. І мою руку німець Ян проігнорував, а в мене було що сказати. Що найбільше мене здивувало, так це те, що у НУ немає чіткої політики, вони готові хапатися за будь-які проекти, які їм запропонують (хай то буде хоч гей-парад, хоч підрив офісів ПР-прим. Від автора), навіть якщо вони взаємовиключають одне одного. І це зрозуміло: вони повільно згасають, як партія. Це добре розкрили на засіданні, “старшаків” НУ. Вони самі говорили про те: що партія не зможе взяти навіть 3% бар’єр; що партія по вуха в боргах (близько 82 млн. гривень). Молодіжка, як завжди говорила про лібералізм і демократію, (мене від цього вивертає) одні слова, ніякої дії! Вистачить, наслухалися! Ось, в принципі, і все.
    • olegchernenko коментує:
      Дякую що доповнили.
    • Антін Коломієць коментує:
      Ми створили групи щодо зустрічі Наливайченка з молоддю Дніпра у соціальних мережах, а також роздавали листівки про цю зустріч під час розгортання найбільшого в Україні прапору. Крім того, я особисто телефонував поміркованим націоналістам. Радикалів на зустріч теж пускали, то які претензії?
      До слова, тризубівців-антисталіністів з взяла на поруки “Наша Україна”, хоча ми ліберали і демократи, а вони – ні. :)
      А сама стаття дуже суб’єктивна і має ряд неточностей.
      • Антін Коломієць коментує:
        Ми створили групи щодо зустрічі Наливайченка з молоддю Дніпра у соціальних мережах, а також роздавали листівки про цю зустріч під час розгортання найбільшого в Україні прапору. Крім того, я особисто телефонував поміркованим націоналістам. Радикалів на зустріч теж пускали, то які претензії?
        До слова, тризубівців-антисталіністів з взяла на поруки “Наша Україна”, хоча ми ліберали і демократи, а вони – ні. :)
        А сама стаття дуже суб’єктивна і має ряд неточностей.
        • olegchernenko коментує:
          Претензій до того що пускали чи не пускали , ніхто не висуває, претензії до того що реанімують політичного могильника України Ющенка. Йому здалось мало ЄЦ , який він ствроив для себе, розваливши блок НУНС, він поховав надію цієї молоді на майбутнє, привівши до влади Януковича. Якби того не було, ліберальності до установщиків пам’ятника Сталіну у Запоріжжі, то не було б і Тризубівців за гратами…
          • Антін Коломієць коментує:
            Реанімувати політика Ющенка чи ні вирішать виборці мажоритарного округу, на якому він балотуватиметься до Верховної Ради. Можливо, у ці округи будуть у львівських Яворові, Пустомитах або Стрию, де у першому турі президентських виборів 2010 р. Віктор Андрійович став лідером, здобувши 35-38% голосів.
  7. Келебрант Доминатор коментує:
    А щодо ставлення НУ до Свободи, то ми, в принципі, можемо це бачити з їх політики.
    1. 9 травня і червоного прапора.
    2. шушукання за спиною.
    3. Підтримка ЄС в тому, що “Свобода” є хвашісткой партією.


Немає коментарів:

Дописати коментар