суботу, 9 серпня 2014 р.

ПРО МАЙДАН ТА ВПЛИВ КРЕМЛЯ

   
 Вчора наші дзвонили і казали що все було домовлено і що мали залишити біля стели і монумент Небесній сотні імпровізований і половину Інституцької пішохідною.
   А сьогодні Кличко пригнав ФСБешну структуру Нарнії, також перевдягнених у комунальників сотню Медведя. та бабусь Аделаджи та Шилової, що ще взимку приходили розбирати. Та зомбовані. Таким чином наших надурили...
    От як після цього вірити якимось домовленостям?
   Я за перемовини і за їХ дотримання.
   До речі ще засвітився Демальянс. що завжди вів політику ПР, проте на майдані найбільше волав проти нього, бо дозволялось. та до того ж мав окрему сцену для свого університету вільного, та взагалі знаходився за барикадами майдану.
   Також оті нарнії і під час майдану були не в адекваті, це Данилюка агентура ФСБ, якщо згадати події зими. то саме Нарнії найбільше шкодили іміджу Майдану.
   Отакі помічники у Кличка.
   Він себе зарив цим...Що на руку всім іншим партійцям
   Доктор виявився лохом. З майданом його підставили і добряче.
 
   Наші ще сьогодні спілкувались з Гелетеєм і той заявив що нічого не може вдіяти з проплаченими по 200 грв за знос майдану.
   Історія повторюється і провокатори ФСБ вміло  маніпулюють і зараз, вколотивши в голову Порошенка,  сталінську масонську доктрину - проведення параду і відправки з параду на фронт, як було зроблено у 1941 році.  Це ні що інше. як якісь ритуали. чи що? Навіщо влаштовувати парад, коли до перемоги ще далеко та і ворог не під Києвом, слава Богу...
   Багато запитань на які відповідь лежить на поверхні. Вплив Кремля не зменшився ні трохи
На останок нічний коментар від
4 козацький редут Майдану додає 2 нові світлини.
1 хв · 
Незважаючи на те, що сьогодні прибрали барикади та намети, Острівець Справедливості таки залишається на Майдані! Адже багато вимог, що були поставлені під час Революції Гідності так і не були виконані. Тож для 4 козацької сотні похід триває. Слава Україні!



І на останок
На Майдан приходят люди. Не только те, кому надоел этот реальный гадюшник и не к тем, кто этот годюшник организовал (власть, это я к тебе, однако)). Приходят те, кому помогли к тем, кто помог. Потому что помимо грязи, водки и мата на Майдане была маленькая"зона справедливости". На Вече, после выступления спикера от Автодозора, к нам подходили люди и просто давали деньги на АТО, предлагали помощь с беженцами, давали советы... Козаки сегодня были завалены "спасибо" и "держитесь" от тех, кому они помогли в судах, на незаконных стройках, в прокуратуре. И стояла женщина с плакатом "простите, что я киевлянка.." И разбиралась сцена, с которой говорили разное, и поехали машины по Михайловской... Но отойдя на 200 метров и "встречая" кучки мусора на улицах Киева (про Гидропарк молчу, была недавно и дико расстроилась..) хочется спросить: Кличко, а когда мусор на оставшейся территории будем убирать, а?

В кафе "2 гуся", что возле бывшего Майдана, сидят "представители активных киевлян", пришедших на субботник. Молодые ребята, слегка спортивные, слегка тупые и совсем не киевские. Область привезенная. Сидят, уставшие после активного труда, и вспоминают Марииненский парк!((( Между слов на Б, на П и на Х проскальзывает скудная информация, что ТАМ платили больше.... Майдан должен уйти. Но когда его "уходят" с помощью Антимайдана мне совсем не смешно....

Немає коментарів:

Дописати коментар