Кримінальний злочин – друге “Я” Верховної Ради України.

Те, що щоразу , коли відбувається голосування у Верховній Раді України з порушення загальносвітової практики голосування і в інших країнах є злочином, в нашій країні “піаністи” то звичне діло..
Вчора був прийнят черговий закон про вибори Верховної Ради України.
Ми вже звикли, що кожного разу перед виборами політсила, що зараз при владі приймає новий закон на свою користь. Цей раз не став виключенням.
Не дивлячись на те, що зараз у багатьох ”Інтер” в ігнорі(навіть у Фейсбуку є така група). Не дивлячись на те, що і Савіка Шустера  на живо, мало вже хто дивиться,  іноді корисно його подивитись. Саме такого висновку я дійшов, подивившись декілька хвилин цю передачу.
Головне, що було там озвучено – черговий злочин здійснений у стінах Верховної Ради людьми представляючими себе народними депутатами та юристами. Озвучив його пан  Руслан Князевич – заслужений юрист України.
Гірко, коли людина, заслужений юрист, колишній член Виборчої комісії виступає на передачі і каже що їх, перед розглядом документів у комісії, відкрито шантажували. Саме так можна зрозуміти факт оприлюдненого дійства, коли їм сказали, що якщо найближчим часом не буде приняті вимоги записані в цьому законі, то  все буде знято з розгляду і буде поданий на голосування останній закон підготовлений командою Партії Регіонів. “Під шантажом мається на увазі популярний метод вплину, в процесі якого суб’екта ставлять перед вибором: або він виконає всі вимоги шантажуючого, або…”
Таким чином, звичні для Партії Регіонів методи роботи у часи накопичення капіталу, у часи рейдерських захоплень чужих підприємств , перенесені у повсякчасну працю напівлегітимного(або повністю нелігітимного , в силу голосування “піаністів”, кому як буде завгодно) органу – Верховної Ради України.
Єдиною людиною що не піддалась на шантаж, виявився Андрій Парубій
проголосувавший всуперечь рішенню своєї фракції. Честь і хвала йому за це.
І ганьба тим юристам та депутатам Верховної Ради України, що піддались шантажу і тим, що вдались шантажу. Ганьба всій Верховній раді за злочини творимі у її стінах, щоразу під час голосування.
Від цього часу, часу прийняття нового закону про вибори президента перед кожнім громадянином України має бути поставлення завдання: голосування тільки за ті партії, що не були при владі. Таким чином ми повністю обновим склад Ради і приберемо цих негідників, що іменують себе народними депутатами, вчиняючи злочини з кожним голосуванням.
Відтепер лозунгами кожного громадянина України буде: “ Народна люстрація! Голосуй за партії, що не були при владі!!! Геть кримінальних злочинців від влади!”
Опубліковано у Політика | Теґи:  | Залишіть коментар

03.11.2011 Суд забороняє але не забороняє, протести у Дніпропетровську “ВР України до самороспуску!”

Сьогодні відбулось засідання Дніпропетровського адмінсуду за адресою Янгеля 4 зала засідань 8, суддя Вронова Ірина Віталіївна.
А тепер все по порядку.
Вчора Головою обласної організації Конгресу Українських націоналістів була подана заявка на проведення мітингу “За відставку Верховної ради України”
Вчора ж о 8 годині вечора зателефонували та запросили на судове засідання , на сьому ранку.
Ми , як законослухняни громадяни прийшли завчасно(див. фото).

Продовження 
Опубліковано у Політика | Теґи:  | Залишіть коментар

Партія регіонов перед вибором: що обрати, фашизм чи демократію?

Здавалось ніщо не загрожує демократії, коли були вибори президента, навпаки  навіть самі вибори були демонстрацією і втіленням демократії. Але кожен наступний крок нового президента все менше і менше мав ознаки цієї самої демократії…

Спочатку – побудова “вертикалі влади”, минаючі всі закони, що діють в Україні  і Конституцію, Продовження 
Опубліковано у Політика | Теґи:  | Залишіть коментар

Комунальні борги та державно-бандитський рекет.


.
Рекет, поставлений на поток.
До написання послугували ряд обставин, таокремі моменти. головне. що відбувається на рівні мешкання населення..
Одного дня, рано вранці, спускаючись по сходах у під’їзді  вниз, на поштових скриньках побачив багато листів з приписами про борги.
Опубліковано у Політика | Теґи:  | Залишіть коментар

Тайни потрапляння у Верховну Раду України розкриваються (витоки тушкування).

Недавно оприлюднено одне інтерв’ю народного депутата Лесі Оробець (партія в яких перебувала: Наша Україна Народна Самооборона, Єдиний Центр, Фронт Змін- це лише тільки за одну каденцію від 2007 року) , про те як вона потрапила у Верховну Раду України.


Моя думка така: “Якщо уважно проаналізувати те що вона сказала і не пропускати ні крихти з того, то можна зрозуміти всю сутність української політики. Ви тільки вдумайтесь,на роздуми над тим бути депутатом чи ні від НУНС дали лише 15 хв.! Ось така вона політика. Людину, яка не думала взагалі цим займатись, не мала ні політичного  ні практичного досвіду у роботі політика, НУНС бюере у депутати, бо таким легше маніпулювати. Але вона не сказала, хто то їй запропонував! Чи то якийсь олігарх. щоб прикрити собі тили? Чи то керівник партії? А чи була вона взагалі членом тієї партії? Народу, як бидлу ставлять, нехай, в даному випадку освіченого юриста, але невігласа у партійній роботі! Дякуємо що не рекетира…”



  • Oleg   Chernenko  В плані геніальності, може вона і геній, гадаю що умніша за мене разів в 10, а політична аморфність зруйнувала все гарне враження від тої красивої та розумної дівчини. Пробачте за некоректність
    Я кажу про те ким вона була до попадання у ВРУ , саме базуючись на її розповіді І таких як вона ще багато у ВРУ. Просто нам повезло, що вона має юридичну освіту, але там всовували і масажистів і водіїв персональних. про що неодноразово розповідалось у ЗМІ. Я за те. щоб там були юристи, але юристи з чіткими політичними поглядами. бо аморфні, легко транспортуються з одної сили до іншої.

    Юриста могли взяти і консультантом, а політик мав бути політиком до попадання у ВРУ

    Проти Лесі Оробець персонально я нічого не маю, я маю проти системи. яка приводить у політику людей, які політикою не цікавились і до того не мали ніякої ідеологічної основи
    Я не маю. її особисто. Те що вона у ФЗ я не знав

    Але її непідготовленість як політика проявилась у тому що вона , як багато інших від НУНС, сили Ющенка не настояли на включенні у коаліцію Плюща, приведенного ними до ВРУ, це дало підстави породити “тушки” а далі пішло поїхало. по суті вона винна у руйнуванні коаліції
    Я не люблю весь НУНС саме за це

    Ми, наша сила підтримувала НУНС на виборах. агітували за них. а вони зрадили Україну з перших же кроків, створення коаліції

    Я ж сказав що не люблю нікого з НУНС з ВРУ бо вони зруйнували здобутки революції

    Я люблю патріотів України , не на словах , а на ділі, таких у ВРУ одиниці
    Подобається в цьому плані Шкіль без привэязки до сили

    я кажду про людину, достойну, а не про силу, я ж писав вище

    Я  не про дівчину, а принцип відбору
    Дівчина вона гарна, і достойна. хто спорить.
    Юридично підкована

    Я за юристів у ВРУ, за юристів-політиків, ідеологічно підкованих, а якщо вся ідея визріває після потрапляння до ВРУ, то невідомо, яка ідея ним там заволодіє,
    Ще є Томенко.

    Поважаю його за пропаганду України, її краси та історії
    Докази мабуть мали. ті що писали про Тимошенко та Ющенко у 2005 році. Та і взагалі, коли були домовленості чому він роздумував кого призначати 30 днів майже

    Я на президенти не мічу і в депутати теж
    Ми трохи різні зі Свободою.

    Мені не подобаються бізнесмени, що рвуться для збагачення ще більшого у владу

    Я рад за Яценюка, що до нього потрапив спеціаліст і вже визнаний політик
    Таке вийшло спілкування, про політика з ВРУ.
    Звісно вона професіонал, там всі стають професіоналами, після потрапляння, бо є така професія “Родіну защіщать”. Але професіональний політик має бути відповідальним перед виборцями, якщо за політика не голосували персонально, а голосували за силу партійну, з визначеними критеріями на які саме і орієнтується народ, то яким би ти не був у списку 1 чи 80-тим, то маєш дотримуватись тих обіцянок, які давала ця сила , агітуючи за себе, і маєш виконувати рішення цієї сили, а не нищити її розбиваючси на декілька , тим самим знищуючи того, хто привів тебе у владу. і саме головне, руйнуючи надії народу за тебе проголосувавшого, та агітувавшого, як єдине ціле у всій цій силі.
    Навів тільки свої відповіді…
Опубліковано у Uncategorized | Залишіть коментар

Зустріч у Дніпропетровську з Головою ОУН(б) Стефаном Романів,12/09/2011

https://sites.google.com/site/cundnipro/1/video-za-ucastu-kun-dnipro
Зустріч у Дніпропетровську з Головою ОУН(б) Стефаном Романів,
Конгрес Українських Націоналістів Дніпропетровська обл


Опубліковано у Політика | Теґи:  |Залишіть коментар

Продовження розробки пропаганди націоналізму…

Ще можна виготовляти магніти та значки. Перелік героїв може розширюватись, тут і Сірко нзавадив би і Стус , і інші.. Дизайн може бути різний

Опубліковано у Uncategorized | Залишіть коментар

Нове безчинство влади проти молоді у Харкові!

Нове безчинство влади у Харкові!

Дмитро Дюжий
УВАГА!!!
Сьогодні зранку почалось незаконне захоплення приміщення Харківської Спілки української молоді (м. Харків, вул. Сумська 44/2, 3 поверх). Невідомі люди за допомогою болгарки випиляли вхідні двері. Викликана міліція не протидіє злочинцям. Прохання ЗМІ поширити цю інформацію. Конт. тел.: 0632387014
електронка cym-ua@ukr.net
Опубліковано у UncategorizedПолітика | Теґи:  | Залишіть коментар

Логвиненко, неожиданное продолжение истории через 70 лет.

Моя мати народилась у столиці першого ГУЛАГу с.Повенець Беломоро-балтийський канал, прадід був зека заключенним каналармійцем, потім у 1934 році в кінці його залишили робити на шлюзах каналу вже амністованим. Моя бабця померла через 2 роки після народження мого дядька, там на Півночі. Інший дід після полону у німців, відбував 2 роки до 1947 відбудовуючи Кривий Ріг. Мабуть нема такої родини з українців. яка б не постраждала чи від ГУЛАГів чи від голодоморів. Переселенців з інших територій колишньої Росії це звісно не хвилює, як не хвилює і нинішню владу. яка є вихідцями з них, та не є корінними, багато колін, українцями.


С чего все начиналось?
Я знал что моя мать родилась в 1935 году в с. Повенец Медвежегорского р-на Карело-Финской АССР , как она тогда называлась.
Расспросив родственников. которые еще живы и рассматривая фотографии прадеда, деда и бабушки я заинтересовался судьбой своей семьи. как и что было на самом деле приходится восстанавливать с большим трудом.
В интернете я нашел список реабилитации репрессированных. среди них было очень много Логвиненко.
Один из них.


  • Логвиненко Константин ГордеевичРодился в 1891 г., Краснодарский кр., Новопокровский р-н, станица Ильинская; русский; Судоремонтный завод Севморпути, грузчик. Проживал: г. Мурманск, ул. Либкнехта, д. 29..
    Арестован 21 марта 1938 г.
    Приговорен: особая тройка при УНКВД по Ленинградской обл. 8 июня 1938 г., обв.: ст. 58-2-10-11 УК..
    Приговор: ВМН. Расстрелян 18 июня 1938 г. Место захоронения - г. Ленинград. Реабилитирован 6 октября 1955 г. Военным трибуналом Северного военного округа. 349/56  Источник: Книга памяти Мурманской обл.
Похожая судьба , похожая биография – место рождения и похожее место работы до Беломоро-Балтийского канала и после Логвиненко Константина и моего прадеда
Логвиненко Петра , позволили предположить , что это брат моего прадеда, который вместе с ним работал на том же самом судоремонтном заводе в Севастополе. откуда оба попали на Север… Так я определил , что отчество моего прадеда Гордеевич.
Не знаю точно каким образом мой прадед попал на БЕЛОМОРО-БАЛТИЙСКИЙ
КАНАЛ, каким образом свела судьба моего деда Амета Чувадаровича Меметова
Знаю точно что дед говорил что Логвиненко всей семьей были репрессированы и именно по этой причине он никогда не пытался никого из них найти , боялся навлечь на свою семью новые репрессии…

и бабушку Любовь Петровну Логвиненко

все было сокрыто в тайне…
Приходиться по крохам восстанавливать весь ход событий.
Мама моя Черненко(Меметова) Алла Аметовна родилась в селе Повенец  1
сентября 1935 года- как оказалось это была столица ГУЛАГА по
строительству Беломоро-Балтийского канала.
Сохранилось несколько фотографий у мамы и ее брата Меметова Таль-Ата
Аметовича. На двух фотографиях изображен мой прадед Логвиненко Петр.
На первом фото он в робе . на втором уже в морской форменной одежде, работника ББК.

Мама говорит , что он родом из Ростова на Дону  – из казаков, из какой то казачей станицы…
Дед с ними познакомился в Севастополе, когда прадед работал на судостроительном…
На обоих фотографиях надписи на обороте с посланием жене и детям.  Одна из надписей воспроизведена на прилагаемом фото.
“Шлю на добрую память дорогой Лизаньке, Любочке, Тимоше,Мите,Оличке.
Старший механик техник Водной части пути Беломорско-Балтийского канала НКВД. с.Повенец 10.09.1934г. ваш родной отец П.Логвиненко”


История получила свое счастливое разрешение. Сегодня 30.08.2011 года мне в Одноклассниках пришло письмо.

Впрочем, публикую всю переписку по єэтому вопросу.


Елена Логвиненко
Здравствуйте!если я не ошибаюсь,мы с вами родня!!!!!!!!Я внучка Петра логвиненко.Дочь Тимофея-только он теперь иван!
18:43
Олег Черненко
Доброй ночи. Да, это так ы есть. Мой дед , отец моей мамы, никого после войны не искал, потому что знал что были еще до войны репрессированы, боялся семью подвергнуть опасности.. Хотелось бы узнать историю жизни, как Тимофей стал Иваном, и вообще. У моей мамы есть брат , он генерал-майор, живет в Москве, но большую часть времени проводит в Крыму. Это иынформацияч о нем http://crimea-ua.blogspot.com/2011/05/blog-post_25.html
20:20
А здесь о родственниках мамы по линии моего деда, который женился на Любе Логвиненко. http://crimea-ua.blogspot.com/2011/05/blog-post.html
20:21
Мама очень обрадовалась. Ей 1 сентября исполняется 76 лет, живет в нашем городе , только в другом районе Днепропетровска.
20:23
У меня есть брат с женой и дочерью и у меня еще трое детей взрозслых и внук, год и 4 месяца.
20:24
Я описал историю своей семьи именно с целью найти своих родственников, и прошло совсем немного времени, я честно говоря удивлен, что так быстро …
20:25
Елена Логвиненко
Слезы наворачиваются…Мой брат сегодня случайно нашел сайт.Пока коротко:Папа мой жив-1 мая ему исполнилось 90.Фото посмотри.Он всю жизнь про Любу вспоминал.Говорил,что она после родов умерла,а детей ее муж увез,и они потерялись.он даже в Бахчисарае адрес помнит до сих пор.Мы по нему искали,но безрезультатно.если у вас есть скайп,я бы папу привезла,поговорили бы.Они с мамой живут отдельно,еще сами справляются.
21:40
У папы все сложно было.На фронт ушел добровольцем.дважды был ранен.В одном из госпиталей неправильно написали имя,исправлять не стали.Так и остался Иваном.Дедушке сообщили,что он без вести пропал.он был эвакуирован в ростовскую обл,г,Красный сулин.Нашли мы его через Красный крест в 1964 году.Умер он в 97 лет.А бабушка через 2 года после смерти Любы-от тоски.
21:46
папин брат-Дядя Митя так и жил с дедушкой.По-видиммому,он умер,т.к.2 года как не пишет.А сын его не общался с нами.мы так думаем,что боялся,что папа будет на имущество претендовать.деду приличные деньги за папу заплатили,что он был без вести пропавший.они на эти деньги дом купили и все боялись,что папа долю будет просить,поэтому отношения не сложились.
21:55
Папа всю жизнь проработал токарем.Но токарем 7 разряда.Ему равных не было.мы им гордимся.Да,забыла.мы живем в Камышине Волгоградской обл.У меня еще 2 брата.Один в новосибирске-Набери Продсельмаш в поисковике-Логвиненко Станислав Иванович хозяин.Евгений Живет в Карпинске Свердловской обл.Он сам про себя тебе напишет.У меня есть сын и приемная дочь от мужа.
22:02
Папа всю ночь сегодня спать не будет-ждет информацию.Он сегодня 10 раз звонил.Волнуется.просил передать,чтобы вы приехали в гости.
22:04
у меня бессонница от волнения.
22:43
Да,самое интересное не написала-как деда освободили.сталин приезжал с проверкой.Всех арестантов строили.Сталин шел вдоль шеренги и показывал пальцем на заключенных.на кого показал,того освобождали-вот такая была блажь.Деду повезло-на него Сталин указал.С него сняли обвинения,но он остался на беломорканале уже работать как наемный,а не как заключенный.
23:23
Олег Черненко
Я кажется видел эти кадры в кинохронике, недавно у нас фильм показывали про ГУЛАГ, именно про ББК. ХОТЕЛ ЕГО РАЗЫСКАТЬ, ЯТОБЫ ОСТАНОВИТЬ КАДР И ЛУЧШЕ РАССМОТРЕТЬ ТЕХ КТО СТОЯЛ В СТРОЮ. кОМЕНТАТОР, ГОВОРИЛ ЗА КАДРОМ, ЧТО ТАК ИХ ПРОИЗВОДЯТ в работников свободных, за отличный труд, которым они скупили свою вину.
23:39
я НЕДАВНО СВОЕМУ ЗНАКОМОМУ НАШЕЛ СЕСТРУ С КОТОРОЙ ТОТ НЕ ВИДЕЛСЯ 30 ЛЕТ, С ПОМОЩЬЮ САЙТА  ЖДИ МЕНЯ
23:42
Сегодня Бог воздал , за доброе дело.
23:43
Из более 1000 Логвиненко, прочитавших мои статьи, сегодня прочел ее мой дядя.



Вот так  после создания сайта и опубликования статьи на нем  11 мая 2011 г. прошло всего чуть больше двух с половиной месяцев. Это невероятно, но это так. Правда статья была продублирована и на некоторых других ресурсах и на mail.ru  и Вконтакте и в интернет издании Майдан и на Фейсбуке, на некоторых раньше, чем был создан сайт, на некоторых позже.
Это должно вселять уверенность в тех , кто ищет, найти возможно, особенно в наш век развитияы интернета.





Опубліковано у Геналогія-історія родини - ІСТОРІЯ КРАЇНИНаціональність - козак | Теґи:  | Залишіть коментар

Лист про необхідність референдуму про референдум?

Сьогодні отримав листа.
Є таки група юристів, яка вже зараз задалась ціллю щось змінити у цьому житті в Україні, але …
Та читайте самі і робіть висновки. Свою відповідь надаю нижче листа.
  • Дмитрий Виданов
    • Мы сейчас готовим план подготовки к проведению Всеукраинского референдума по вопросу: «Согласны ли Вы с тем, что законы о Всеукраинском и других
      Продовження 
Опубліковано у Листи виборців до Януковича В.Ф. | Теґи:  | Залишіть коментар