вівторок, 15 травня 2012 р.

НЛО у Дніпрі 11 та 14.05.2012, та 11.08.2012

НЛО над Січеславом-Дніпром 11.08.2012

Останній раз коли побачив відразу 3 НЛО.
Повертався додому в  маршрутці і випадково глянувши у вікно, побачив НЛО, шар червоного кольору. такий самий як і ті, що бачив в попередні рази. З собою мав відеокамеру і відразу вирішив вийти і зняти. Як раз автобус зупинився і відкрились двері.  Вийшовши, я почав знімати, коли простежив за тим, як рухається шар, зрозумів, що це вже друге НЛО, бо попереду побачив віддалене, те саме, що бачив , коли прийняв рішення вийти з автобусу...На відео другий зняти не встиг, бо воно сховалось за деревами, а невдовзі сховалось і цей шар. що знімав...
Коли сховав камеру, поглянув знову на небо і знову побачив НЛО, що йшло зовсім з іншого напрямку ніж два попередніх. Якщо ті йшли чітко з півночі на південь, то це білого кольору НЛО, здавалось, що воно іде вище, бо було меншого розміру, али йшло так само швидко і то не був супутник, бо був таки завеличенький для супутника...Направлявся він з заходу на схід.




Чомусь останні дні до Дніпра зачастили НЛО. Три дні тому з дружиною бачили одне таке, у вигляді шару жовто-гарячого. майже червоного кольору. Спочатку воно наближалось до нас. а потім стало віддалятись і сховалось за хмарами на Заході. Вчора ввечері , коли був вдома, після якогось різкого звуку вимкунлось світло в усих оточуючих нас будинках багатоповерхівках. Я виглянув на вулицю і в небі побачив знову такий самий шар, що йшов з Півдня на північ, поки не сховавсія за рогом будинку, на висоті нижче хмар, що цього дня нависали низько. Через 3 хвилини, побачив такий самий, що йшов слідом за попереднім. Явище було дивовижне. Коли я наблизив у бінокль, щоб краще розгледіти. то шар нагадав мені , як виглядає сонце на закаті, коли воно червоне...
Колись я спостерігав подібні НЛО у Сімферополі. тоді йшла група 7 ми НЛО на такій самій висоті . але йшли вони зі сторони моря у глиб в сторону України. тобто з Півдня на Північ...Але була відмінність вони не були червоними...
Такіі , як на відео що нижче і були в Сімферополі.





Подібні бачили раніше в місті





Шок! Днепропетровск атакуют НЛО. Фото

Полет нормальный. В мае уфолог зафиксировал НЛО над пр. Кирова. Фото: А. Ковалев







































// 19.11.2010 // 16:51 //

Шок! Днепропетровск атакуют НЛО. Фото

MIGnews.com.ua
Увеличить шрифт Уменьшить шрифт
Днепропетровские уфологи (изучают НЛО. - ред.) отмечают, что горожане стали чаще замечать неопознанные летающие объекты на территории области. Чтобы собрать информацию у свидетелей небесных пируэтов летающих тарелок, скоро даже создадут центр уфологии на базе планетария.
Правда, по словам уфолога Александра Ковалева, увеличившееся количество сигналов от людей не значит, что наш город стал больше притягивать внеземных гостей. "Просто из-за того, что об НЛО много говорят в СМИ, люди чаще смотрят на небо и действительно что-то там видят. Месяц назад у меня не было ни одного звонка, а уже с начала ноября я пообщался с пятью свидетелями НЛО. Всего же по области за полтора года я нашел 20 человек, видевших что-то и не побоявшихся об этом рассказать", - отметил специалист.
Любопытно, что некоторые люди просто притягивают к себе необъяснимое. По словам днепропетровца Ивана Панова, он якобы за последние 10 лет пять раз видел НЛО. "В 2003-м году я 10 минут наблюдал над Кайдацким мостом непонятный шар, менявший цвет с оранжевого на желтый и обратно. А недавно над заводом Петровского я видел два красных летящих шара. Они полетали над заводом, а затем направились в сторону ж/м Западный. Причем было очень ветрено, и китайские фонарики (иногда их принимают за НЛО), о которых я было подумал, просто не смогли ли бы гореть при той погоде", - поделился наблюдениями Иван, пишет Сегодня .
Уфолог Александр Ковалев тоже не раз был свидетелем непознанного, а в мае успел даже сфотографировать увиденное на камеру мобилки. "Я видел над проспектом Кирова два красных объекта, которые совершали хаотичные движения в небе. А чуть позже я узнал, что в тот же вечер подобное наблюдали на ж/м Победа", - рассказал он.














Немає коментарів:

Дописати коментар