вівторок, 29 липня 2014 р.

КЛИСАК - ПОХОДЖЕННЯ ПРІЗВИЩА

Моя бабуся мала дівоче прізвище Клисак. Донедавна не міг знайти інформації про походження прізвища. Підозрював що походження з Захіної України. проте виявилось зовсім інше. якого не очікував.

    Версия №1
    Фамилия Клисак возникла из Измаил (Украина). В библиотеке городища Минск - пильщик Станислав Клисак (1545). Латиницей - Klisak или прозвание Клисак, а нация Карачаевец в 32% случаях. 
    http://www.ufolog.ru/names/order/%D0%9A%D0%BB%D0%B8%D1%81%D0%B0%D0%BA

понеділок, 28 липня 2014 р.

неділю, 20 липня 2014 р.

Путлерівські плани

    Захоплення України.
   Цей план Путін(читай КГБ) виношувало давно. проте втілювати почало його з часів просування на ключові пости таких донецьких, як Янукович та Ахмєтов. Обидва вони стали помітними в цьому регіоні в наслідок загибелі Ахатія Брагіна...Фактично лише один вибух вирішив проблему поставлення своїх агентів на грошові потоки і в державну систему...
    Просуваючи Януковича на саму гору всі надії покладались на нього не даремно. Він мав просто покласти Україну до Росії. Саме тому перша його компанія проходила по сценарію приєднання до "русского міра". Це був план А.
    Захоплення України що відбувається зараз - збройним протистоянням, це був план Б, на випадок якщо Януковича не оберуть на другий термін в 2015 році. Для цього робота велась посиленно . відколи відбувся перший майдан і не дав поставити свого агента Януковича на пост президента України.
    Проте при досягненні цього Путін все ж не врахував що безмежна жага наживи родини янучари викличе Майдан-2. Ось тоді був задіян план С.
    Втеча Януковича ще раз збила його плани і змусила прискорено займати Крим.
    Здача без бою Криму не дала можливості розв'язати повномасштабну окупацію під виглядом чергової "пацифікації".
   Швидке відновлення за рахунок добровольців зруйнованої армії та вчасні іноді жертовні дії патріотів у всіх областях так званої Новоросії не дали можливості їй відбутись.
    Лише дві області де повністю було керуування агентів Кремля Єфремова та Ахмєтова що спонсорували разом з янучарою дії терористів дало можливість їм імітувати начебто громадянську війну.
    Зомбування російських каналів теж далось взнаки і тимчасово задурило голови мешканців цих територій ...
    Території підконтрольні бандитам потроху прозрівають і повертаються до України. те саме буде і з Кримом.
   Крапку на планах Путлера поставила катастрофа з Боїнгом збитим з російського комплексу БУК терористами(російськими військовими що були заслані сюди)
   Агенти КГБ у європейських країнах фактично стали безсилі в боротьбі проти України.
   Фактично, з патової ситуації в яку потрапив Путін він відіграв собу на гірше - на самознищення. Вигнаний з G8  на межі вигнання G20  і в разі подальшої ескалації можливо і з Ради безпеки, що тормозилась завжди в своїз діях по подоланню тероризму у всьому світу лише вето, що накладала саме Росія.
   Повна поразка полковника КГБ. бо історія не терпить недоучок.
   Доля попередніх диктаоторів Каддафі, Караджича , Муссоліні та Гітлера висить над Путіном дамокловим мечем, що зупинився поки що в сантиметрі від його шиї...